Размышления — Как действовать тем, кто хочет справедливости?

Viviane Freitas

  • 7
  • Окт
  • 2016

Размышления — Как действовать тем, кто хочет справедливости?

  • 7
  • Окт
  • 2016

https://soundcloud.com/helpcenter24/razmyshleniya0710

7 октября | Пятница | от Матфея 5:6

Блаженны алчущие и жаждущие правды, ибо они насытятся.

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

5 комментариев

  1. Melita,Rīga.
    Patiesi tā arī ir. Kad es sāku domāt tad saprotu kāpēc nekas nemainas. Šoreiz tas notika pavisam savādāk,nelasot bībeli bet apdomājot. Es biju sašutusi par savu finansiālo stāvokli un nevarēju saprast kāpēc nekas neiet uz priekšu,šo pašu jautājumu es uzdevu arī tad kad nebiju kristīta ar Svēto Garu bet nekas nemainījās bet tagad Svētais Gars man atvēra problēmas saki un tā biju es pati. Es apsēdos un domāju,kāpēc nekas nemainas manā finansu sfērā. Vai tad Dievs neredz? Vai tad Viņam nepieder visa vara? Vai tad Viņš nav spējīgs to visu vienā momentā sagraut? Nevar taču tā būt ka man jāgaida kamēr Viņš to nešķīstību sagraus! Tad es nodomāju ok,bet es pati jau stājos pretī nešķīstam! Es daru to ko dzirdu draudzē. Ticu ka Dievam viss ir iespējams un pavēlu nešķīstam atstāt manu finansu dzīvi,bet kāpēc vēl jo projām nekas nemainas un tad es sapratu ka vaina ir manī. Vienīgo problēmu ko es neatrisināju bija tā ka es pati neko nedarīju. Es gaidīju,jo biju dzirdējusi liecības ka Dievs ieskaita kādam algu 2x vairāk,ka kāds uz ielas iedod naudu,vai nez no šā nez no tā bankas kontā pārskaitas kaut kāda nauda. Visu laiku es gaidīju ja ar mani arī tā notiks bet tad man Svētais Gars atvēra ka problēma ir tā ka es gaidu nevis rīkojos un tagad esmu pieņēmusi lēmumu rīkoties un ne tikai finansu sfērā bet arī visās citās jo puse ir atkarīga no manis un otra daļa no Dieva.
    Šodien lasot bībeli sapratu,beidzot sapratu ka mana dzīve mainas tikai tad kad izpildu Dieva Vārdu. Daru to ko dzirdu no mācītāja un bībeli. Tikai tas liek manai dzīvei mainīties un Dieva apsolījumiem notikt manā dzīvē. Interesanti tas,ka visu laiku to dzirdēju bet iekšēji nebija tas klikšķis bet tagad varu teikt pavisam skaidri ka klikšķis ir.

    Еще
  2. Наконец, я поняла, что такое алчущие и жаждущие правды
    Это люди, которые ищут эту правду в себе. Изо всех сил стараются исправиться, чтобы угодить нашему Господу.
    Искать правды — означает почтить Бога в себе.
    Я всё думала, почему я такая счастливая, когда узнаю, что то о себе и решаю от этого избавиться.
    Когда слушаю ваши аудио или бегу на служения Godllywood.
    Даже сейчас, когда я пишу комментарий, я уже вижу с чем мне придется ещё бороться.
    Это и есть счастье — бежать за Богом и искать правды Его.

    Еще
  3. I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. bitcoincasino, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?
    fg

    Еще
  4. Еще
  5. Dear immortals, I need some wow gold inspiration to create.

    Еще